085 – 1306828 info@mastercoaching.nl

1 JARIGE BEROEPSOPLEIDING COACH

Volg de snelweg naar meesterschap

Vakopleiding en beroepsopleiding ineen, sneller en goedkoper
Wil je je in korte tijd de kracht en tools van het professionele coachvak eigen maken? Wil je daarbij ook als (zelfstandig) beroepscoach gecertificeerd en werkzaam zijn?

Volg dan de eenjarige Beroepsopleiding Coach, level 1 en 2 van Mastercoaching International®. In een jaar bekwaam je je in de methodieken, mindset en de werkwijze van de beroepscoach. Jouw persoonlijke- en beroepsontwikkeling gaan in deze opleiding hand in hand met de verbetering van (bedrijfs) resultaten. Dit zorgt voor directe groei van je positie en competentie. Je bouwt daarbij zowel een professionele houding als een professioneel coachportfolio op.

Deze opleiding is een must voor ervaren managers, leidinggevenden, coaches, adviseurs en trainers die zich als beroepscoach of allround professional willen specialiseren en certificeren. De 1 jarige Beroepsopleiding Coach, level 1 en 2 biedt een uitgelezen combinatie van de Masterclass, level 1 en de Mastercourse Professioneel Coachen, level 2.

Planning

De 1 jarige beroepsopleiding Coach start 2 x per jaar vanuit Den Bosch. In 2019 start deze opleiding in april en in november. Bij voldoende aanmelding worden er ook opleidingen vanuit Utrecht en Eindhoven verzorgd. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Interesse in deze opleiding?