MCI® Business Coach 

De MCI® Business Coach laat haar teams, organisaties, en opdrachtgevers aantoonbaar succesvoller (samen)werken en betere resultaten behalen!

De opleiding MCI® Business Coach leidt ervaren coaches, managers, adviseurs en HR- Sales-Marketing en Financiële en kennisspecialisten op in het boeiende en explosief groeiende werkgebied van de Business Coach. Deze opleiding is geschikt voor professionals en kennisspecialisten die groei en succes bij hun teams, klanten, opdrachtgevers of organisatie willen veroorzaken. Die ( willen) weten hoe ze mensen en bedrijven succesvoller kunnen laten (samen)werken en betere resultaten kunnen laten behalen.  .

De MCI® Business Coach weet op 4 levels, en vanuit 4 kennisgebieden waarde toe te voegen en groei te veroorzaken. Vanuit je eigen achtergrond in coaching of begeleiding, in sales en marketing, in HR, of met een financiële achtergrond weet jij als MCI® Business Coach van waarde te zijn voor het bedrijf waar je voor werkt, wat direct groei en (kwaliteit) verbetering oplevert. Hiermee help jij mee aan aantoonbare en succesvolle verbetering van de resultaten van jouw team, organisatie of opdrachtgevers.

De Opleiding tot Business Coach is modulair opgebouwd. Je combineert zelf een coachopleiding met een extra module die het beste past bij jouw carrièrepad.

Je kunt kiezen uit onder andere de modules:
* Business Coaching, met persoonlijk verdienplan;
* Start en Groei je eigen Coach- of Adviespraktijk;
* Specialiseren in Advies of Coaching;

De extra modules zijn grotendeels online te volgen, inclusief, ondernemerslessen, (online) mentor en studiebegeleiding, 1 x individueel review, een besloten supportgroep, online toegewijde Mastermindgroep met Q&A groepssessies. Bij de Coachopleiding van je keuze bieden wij je live groepstraining, oefen en intervisiestructuren. Daarbij bouw je een professioneel en digitaal Coach Portfolio op.

 

 

 

 

 

Geef je carrière ‘n boost met de opleiding tot MCI® Business Coach

Vraag vandaag nog een gratis Carrière Scan sessie aan en word ook een succesvolle MCI® Business Coach. In de Carrière Scan brengen we in 30 minuten jouw kansen en mogelijkheden om als MCI® Business Coach succesvol te zijn in kaart. Je loopt weg met duidelijk actieplan. aanmelden zie hieronder. Data Coachopleidingen: Regelmatig starten onze Coachopleidingen in Oss en Eindhoven. Vraag hiervoor vrijblijvend informatie aan.

Interesse in deze opleiding?