OPLEIDING TOT MCI MASTERCOACH®

Verdiepingsmodule

De opleiding tot MCI Mastercoach leidt ervaren en zelfstandige coaches, adviseurs en interim-managers op tot MCI Mastercoach® . Een gecertificeerd MCI Mastercoach® kan toetreden tot de VGM Vereniging van Geaccrediteerde Mastercoaches en gebruik maken van de intervisie, bijscholing- en netwerkactiviteiten van de VGM.

Daarnaast is het voor een MCI Mastercoach® mogelijk om vanuit de masterpool werkzaam te zijn in zakelijke en sponsortrajecten van Mastercoaching International®.

Het leertraject van een MCI Mastercoach® bestaat uit 3 leerfases

  • de Masterclass Professioneel Coachen, level 1
  • de Mastercourse Professioneel Coachen level 2
  • of de eenjarige Beroepsopleiding tot Coach, level 1 en 2,
    en daarna:
  • de Verdiepingsmodule tot MCI Mastercoach®, level 3

U start met de Masterclass, en de Mastercourse, of met de eenjarige beroepsopleiding tot Coach, (masterclass en mastercourse in een) Hierin bekwaamt u zich in de methodieken en de werkwijze van een MCI Mastercoach® Tijdens deze fase in uw ontwikkeling ligt de focus vooral op het vergroten van uw vakbekwaamheid in het leiden en begeleiden van veranderingstrajecten voor mens en organisatie. Na succesvolle afronding van level 2 bent u in staat om zelfstandig en op professionele wijze individuele en team-coach sessies te begeleiden. Met het coachdiploma, level 2 kunt u zich inschrijven voor de verdiepingsmodule.

Verdiepingsmodule tot MCI Mastercoach®
Na de Mastercourse of de eenjarige beroepsopleiding tot Coach kunt u de verdiepingsleergang volgen als u gecertificeerd MCI Mastercoach® wilt worden. Tijdens de opleiding tot MCI Mastercoach® bekwaamt u zich verder in de houding, denkwijze en methodieken van een MCI Mastercoach® en het oplossingsgericht werken. U leert de meest effectieve en duurzame verandering door te voeren op elk mogelijke veranderingsniveau. Daarnaast komt uw persoonlijke ontwikkeling op het hogere niveau van persoonlijk leiderschap. Dat maakt u tot een stabiele, sterke professionele coach en begeleider.

De verdiepingsmodule tot MCI Mastercoach® bestaat uit 6 trainingsdagen en een intensief persoonlijk coachingstraject, verdeeld over 6 maanden.

Planning

De opleiding tot MCI Mastercoach® start 1 x per jaar als opleidingstraject. En 2 x per jaar als Master leiderschapsprogramma. (inclusief de reis van de held )  Inschrijven voor het opleidingstraject alleen met diploma level 2 mogelijk. Inschrijven voor het MCI® Master leiderschapsprogramma ( de reis van de held )  mogelijk vanuit een thema. Vraag vlijblijvend naar de mogelijkheden.

Interesse in deze opleiding?

Vul hieronder het formulier in en download de GRATIS brochure!