In 1 jaar succesvol MCI®Businesscoach!

 

Maak nu een vliegende start in de snel groeiende zakelijke markt! 

In de MCI® Business Coach opleiding doorloop je binnen één jaar 4 leer- en begeleide doe-fases om een vliegende start te kunnen maken als (zelfstandig) professional in de zakelijke dienstverlening. In de eerste 3-6 maanden ligt je leerfocus vooral op je beroepsmatige ontwikkeling van de MCI® Business Coach. Je leert coachen en adviseren, bouwt een professioneel portfolio op en vult je toolkit. Daarna ga je onder onze deskundige begeleiding en samen met een toegewijde werk- en supportgroep aan de slag om je eigen bedrijf, specialiteit, dienst of label op te zetten. Ook werk je hierin een commercieel verdienmodel uit.

Tijdens het gehele leer- en doetraject word je begeleid door onze ervaren ondernemers, sales en marketing deskundigen, en experts in businesscoaching.

Voor wie?

De MCI® Businesscoach opleiding is bijzonder geschikt voor ervaren coaches, adviseurs, consultants, (interim) managers, en kennisspecialisten in de zakelijke dienstverlening, zoals HR, marketing, sales, financiële of organisatie adviseurs, loopbaancoaches en trainers die ervan dromen om hun eigen specialisme, label, dienst of product in de markt te zetten, en of hun eigen praktijk succesvol willen starten of laten groeien.

Leren, werken en je eigen bedrijf starten

De businesscoach opleiding is modulair en praktisch opgebouwd en speciaal bedoeld voor werkend en ondernemend Nederland. Door de moderne leervormen kun je deze opleiding prima combineren met een baan en de start van je eigen bedrijf.

De verschillende leerelementen zijn:

* Live trainingsdagen (Masterclass)
* Digitale coachportfolio opbouw (Masterclass)
* (Online) lessen in combinatie met groepssessies
* Oefensessies en intervisie
* Maandelijkse vraag en antwoord sessies
* E-learning omgeving met opdrachten voor het uitwerken van je eigen casus
* Deelname aan een besloten werk-en supportgroep
* Individuele studiebegeleiding en per leerfase specifieke tools (zoals een sales assessment met evaluatiesessie)

Leer- en doe-module 1

OPLEIDING

De Toolkit en Vaardigheden van de MCI Businesscoach®

“Er is geen toekomst zonder opleiding”

Rosa Parks

Je start de MCI®Businesscoach opleiding met de Masterclass Professioneel Coachen, level 1. In deze gecertificeerde compacte vakopleiding maak je je in 6 dagen de powertools en basisvaardigheden van de beroepscoach eigen. Ook bouw je een digitaal coachportfolio op wat je voor de rest van je beroepscarriere kunt gebruiken. Je sluit af met een erkend Europees coachdiploma.

Na de Masterclass ga je verder met de volgende leermodules.

Leer- en doe-module 2

OVERVLOED

De passie en purpose van de MCI Businesscoach®

“Start with WHY”

Simon Sinek

In zakendoen is het niet het belangrijkste wat je doet, maar waarom je dat doet.

Waar loop jij warm voor? Waar kom jij je bed voor uit? Ken jij je passie en levensdoel? Als je vanuit je passie en je levensdoel werkt dan zijn je doelen en diensten bezield, je bedrijf en producten makkelijker te onderscheiden en lijkt het je allemaal moeiteloos af te gaan. Je staat en gaat ervoor en bent veel beter in staat om het vol te houden. Mensen die vanuit hun kracht en passie werken zijn inspirerend en worden eerder gekozen en teruggevraagd. In de leermodule Passie & Purpose van de MCI® businesscoach ga je op ontdekkingsreis naar je passie en levensdoel. Daarna zetten we dit om naar een visie en missie voor jou en je bedrijf. Jij werkt vanuit je passie en jouw passie gaat werken voor jou!

Leer- en doe-module 3

ONDERNEMERSCHAP

Ondernemen als MCI Businesscoach®

“Succes is het resultaat van goed oordelen.
Goed oordelen is het resultaat van ervaring.
Ervaring is meestal het resultaat van slecht oordelen”

Anthony Robbins

Voor veel mensen is het ondernemerschap een droom die helaas toch vaak als nachtmerrie eindigt. Binnen 5 jaar haakt namelijk nog steeds ruim 65% van de starters af of moet de deuren sluiten. Reden hiervan is een slechte voorbereiding, geen ondernemerservaring, en geen adequate support en begeleidingssysteem.

Voorkom afhaken en dure fouten. Word snel succesvol!
Tijdens de module ‘ondernemerschap’ krijg je toegang tot bewezen succesvolle ondernemerslessen en begeleiding. We gebruiken hiervoor ons programma: mind your own business. Dit is een praktisch en interactief ondernemersprogramma voor zakelijk dienstverleners. Het leert je om je kennis en ervaring om te zetten in een origineel product of dienst en hoe je dit kunt vermarkten in jouw wens doelgroep of nichemarkt. Zo leer je en bouw je tegelijk je eigen bedrijf of specialisme op, zonder de dure fouten die de gemiddelde starter maakt.

Leer- en doe-module 4

OPVALLEN

Opvallen als Businesscoach

Specialisatie, marketing en branding van de businesscoach

“Never start a business to make money, start a business to make a difference

Marie Forleo

Er zijn in Nederland momenteel ruim 1,9 miljoen bedrijven en het aantal groeit nog steeds explosief. Voor goede businesscoaches is er veel werk aan de winkel. Ondanks de vakkennis is niet iedereen even succesvol in het verkopen van zijn of haar product, dienst of bedrijf. Dat is erg jammer, want er is veel vraag naar goede coaches en adviseurs.

Als jij weet welk verschil jij kunt maken helpen wij jou om het verschil te zijn!
Zodra je weet wat je passie is, waar je (heel) goed in bent, en wie jouw ideale klanten zijn, gaan we jou helpen om jouw unieke product, dienst of label te ontwikkelen en in de markt te zetten. In deze module leer je om je vanuit jouw unieke kracht en kwaliteit te profileren zodat je opvalt tussen de vele zakelijk dienstverleners. Met een originele branding hoef je niet meer naarstig op zoek naar klanten. Jouw ideale klant vindt jou omdat je het verschil maakt!

Optioneel: ontwikkeling van website, logo en huisstijl.

Unieke bedrijfsbegeleiding


“Werk samen met mensen van wie je iets kunt leren”
Pharrel Williams

Parallel aan deze opleiding krijg je 1 jaar bedrijfsbegeleiding bij de ontwikkeling, start en groei van je eigen coach of advies praktijk. Deze begeleiding is een integraal onderdeel van het gehele traject. Je bouwt zelf aan je eigen succespraktijk en krijgt van ons de deskundige begeleiding die je nodig hebt om snel succesvol te kunnen zijn. Voor jezelf en je klanten of teams.

Wil jij weten wat de MCI® Businesscoach opleiding voor jouw loopbaan en succes kan betekenen? 

Kom dan naar onze INFOMIDDAG op 28 september en volg aansluitend de 

Workshop Passie én Poen in je Coachpraktijk! 

          Je leert tijdens deze middag hoe je met de 4 succesfactoren van de MCI® Businesscoach een vliegende start kunt maken in de snel groeiende zakelijke markt.

 ** Deze opleiding is uitstekend te combineren met je huidige werk en de start van je bedrijf.

 

 Datum:                     Zaterdag 28 september 2019 

13.45 – 15.00 uur:    INFOBIJEENKOMST over de 4 succesfactoren van de MCI® Businesscoach 

15.00 – 17.00 uur:    Workshop Passie én Poen 

17.00 – 17.30 uur:    Q&A en netwerken 

Locatie:                      Onze trainingslocatie in Den Bosch 

Deelname:                Infobijeenkomst + workshop = € 100,- ex BTW 

 

Ben je geinteresseerd in deze interactieve opleiding, vraag dan direct een carrierescan gesprek aan. Aan de hand van de 4 succesfactoren van de MCI® Businesscoach krijg je snel inzicht hoe deze opleiding jou die vliegende start gaat geven!

Mastercoaching International® Businessschool

We mean business

Akkoordverklaring