Workshop: Passie én Poen in je CoachPraktijk!

In 4 stappen een goed inkomen verdienen met waar jij goed in bent!

VRAAG JIJ JE WEL EENS AF OF JE EEN GOED BESTAAN KUNT OPBOUWEN MET WAT JE HET LIEFSTE DOET?

En JA dit is absoluut mogelijk als jouw passie coachen, adviseren of problemsolving is. Als jij niets liever doet dan je klanten, werkgever, of teams te helpen groeien naar hun volgende succesniveau, laat ons jou dan helpen om naar jouw volgende succesniveau te groeien.

Carrièremakers en carrièreswitchers opgelet:

In deze workshop leer je hoe je in 4 stappen jouw passie met succes in kunt zetten om:

  • Van echte (toegevoegde) waarde te zijn voor je werkgever of opdrachtgevers;
  • Groei en kwaliteitsverbetering (mee) te veroorzaken, en daarmee;
  • Een goed inkomen te verdienen met dat wat je graag doet;
  • Je eigen Coach of Adviespraktijk of professioneel Coachprofiel mee op te bouwen;

Denk jij erover om als (zelfstandig) coach, adviseur of consultant aan de slag te gaan in de zakelijke dienstverlening, maar ben je er niet zeker van of je hier een goed bestaan mee kunt opbouwen?  Een terechte vraag tegenwoordig. Er zijn immers al veel mensen in deze markt werkzaam en niet iedereen is even succesvol. In deze workshop leer je hoe het absoluut mogelijk is om als coach, adviseur of consultant je passie te volgen, én hiermee een goed inkomen te verdienen. Deze workshop leert je de verschillende  niveaus waarop jij van waarde kunt zijn voor je werkgever of klanten, en de 4 stappen naar een succesvolle coach, advies of consultancypraktijk. Ook krijg je tips, handvaten en inzichten waar jij direct mee aan de slag kunt.

Over ons:

Mastercoaching International® biedt al 15 jaar (business)coach- en consultancy opleidingen, en business support. Wij zijn er voor de zakelijke dienstverleners die willen uitblinken in hun vakgebied. Voor hen die als professional, vakspecialist of expert wil doorgroeien en van toegevoegde waarde willen zijn bij het vergroten van het succes, en het bereiken van de doelen van hun klanten. Wij bieden onze studenten Europees gecertificeerde coachopleidingen, en begeleiden ze bij het opzetten en uitbouwen van hun eigen succesvolle Coach of Adviespraktijk, of bij de opzet en uitwerking van een persoonlijk loopbaanplan.

Mastercoaching International®
veranderen naar beter

Workshop Passie én Poen in je Coachpraktijk

Voor wie: deze workshop is uitermate geschikt voor carrièremakers en carrièreswitchers. Voor coaches, managers, leidinggevenden, of HR-, Sales en Marketing of Financiële vakmensen die zich willen specialiseren, een volgende professionele stap of (zelfstandige) start willen maken in hun loopbaan. Die mensen die hun vakkennis willen (leren) omzetten om van echte toegevoegde waarde te kunnen zijn in het succes van hun klanten of organisatie.

Datum en tijd:  zaterdag 28 september 2019

13.45 tot 15.00 uur infobijeenkomst over de 4 succesfactoren van de MCI Businesscoach

15.00 tot 17.00 uur workshop Passie én Poen

17.00 tot 17.30 uur gelegenheid tot vragen stellen en netwerken

Locatie:  onze trainingslocatie in Den Bosch

Deelname:  € 100,- ex BTW per persoon
Dit is inclusief: koffie/ thee / koek en de 4 staps handleiding

Interesse in Passie én Poen in je Coachpraktijk?