Over Ons

Mastercoaching International® is een gespecialiseerd opleidingsinstituut en coachingsbureau. De organisatie is in 2003 in Nederland opgericht en biedt gecertificeerde en branche erkende (beroeps-, bedrijfs- en business) coachopleidingen, en coaching voor verander- en verbetertrajecten in organisaties. In zakelijke coachtrajecten werken wij samen met onze gekwalificeerde MCI® Coaches.

Onze missie

Wij zijn er voor mensen en organisaties die succesvol willen ondernemen en werken. Voor mensen die zich willen (blijven) ontwikkelen terwijl ze tegelijk ook een drukke baan of praktijk hebben, of een betere positie op de arbeidsmarkt wensen. Het is onze missie om mensen en organisaties sterk en zelfsturend te maken.  

Onze visie

Wij begeleiden en leiden mensen en organisaties op die innovatief, sterk en zelfsturend willen zijn. Originele en creatieve denkers die een verschil willen maken. Mensen en organisaties die niet afwachten maar voorop gaan, die bewust kiezen en werken aan gewenste resultaten en doelen. Die hun leven, werk en invloed gebruiken om zakelijke en persoonlijke groei en succes te creëren waar iedereen beter van wordt. Mensen en bedrijven die veranderen naar beter.

Voor wie

Onze Jaaropleidingen zijn bedoeld voor ervaren managers, leidinggevenden, coaches, consultants, trainers, specialisten, therapeuten, teamleiders, psychologen die zich als BeroepsCoach of BusinessCoach willen specialiseren en certificeren. En voor hen die willen samenwerken in zakelijke trajecten met Mastercoaching International®.

Onze kortlopende specialistische beroepscoachopleidingen zijn zeer geschikt voor ervaren coaches, therapeuten, trainers, specialisten en begeleiders die zich willen specialiseren op een bepaald deelgebied van beroeps- bedrijfs- of leiderschapscoaching. En voor mensen die als coach of specialist een eigen bedrijf willen starten. 

Specifiek voor de kinderopvangbranche bieden wij onder het label MCI® Groeien in de Kinderopvang branche-erkende opleidingen, permanente educatie en verander- en verbetertrajecten aan.

Blijvende Beroepsontwikkeling  – Netwerken en Permanente Educatie

Mastercoaching en VGM: 

Nadat men een jaaropleiding met succes heeft afgerond, kan men toetreden tot de VGM, Vereniging van geaccrediteerde MCI® Coaches. De VGM biedt coaches de mogelijkheid voor blijvende beroepsontwikkeling, intervisie, sparren, successen delen, permanente educatie en netwerken. 

Samenwerken als MCI® Coach Mastercoaching

MCI® Coachpool:

Vanuit de VGM kan men zich aanmelden bij de MCI® Coachpool om mee te werken in zakelijke of sponsorprojecten van Mastercoaching International®.   

Ons hoofdkantoor + trainingsruimten

Wij zijn gevestigd aan de Australiëlaan 8a, 5232 BB Den Bosch.
Onze opleidingen zijn ook te volgen in Eindhoven en Utrecht.

Contactgegevens:

Email:        info@mastercoaching.nl   

Telefoon:  085 – 1306828   

Website:   www.mastercoaching.nl    

Vragen voor ons?