Over Ons

Mastercoaching International® is een internationaal georiënteerd training- advies en coachingsbureau. Het bureau is in 2003 in Nederland opgericht en biedt gecertificeerde (business) coachopleidingen, zakelijke maatwerkoplossingen, en businesscoaching voor verander en verbetertrajecten in organisaties. Daarnaast bieden wij ondernemersopleidingen en business support voor ondernemend Nederland.

Mastercoaching leidt mensen en organisaties op die innovatief, sterk en zelfsturend zijn. Originele en creatieve denkers die een verschil maken. Mensen en organisaties die niet afwachten maar voorop gaan. Die hun leven, werk en invloed gebruiken om groei en succes te creëren waar iedereen beter van wordt. Mensen en bedrijven die veranderen naar beter.

In onze coachopleidingen en coachtrajecten leren we je hoe je zelfsturend, innovatief en sterk wordt en blijft. Hoe je bewust kiest en werkt aan gewenste resultaten. Hoe je zakelijke en persoonlijke groei creëert.

Josine van Lith

 

Oprichter van Mastercoaching International® in Nederland, en initiatiefneemster van de VGM, de Vereniging van Geaccrediteerde MCI Mastercoaches®.

Josine is een gepassioneerd business- en leiderschapscoach, en deskundig trainer voor de coachopleidingen van Mastercoaching International®

Met ruim 30 jaar ervaring in verandermanagement, training en coaching kent Josine de problematiek van de hedendaagse, ondernemer, manager of zakelijk dienstverlener van binnenuit. Als begeleider in vaak complexe veranderingstrajecten maakt ze gebruik van bewezen succesvolle coaching methodes, modellen en haar kennis en ervaring van veranderkunde. Daar voegt ze haar humor, intuïtie, doortastendheid en onbevangenheid aan toe.

Haar motto is: ‘Veranderen naar beter’. Ze weet dat alleen die veranderingen succesvol zullen zijn die leiden naar blijvende en aantoonbare verbetering.

 

Vragen voor ons?