KORTE BEROEPSCOACH – SPECIALISATIE OPLEIDINGEN

Korte Coach – Specialisatie opleidingen waarmee je snel van start kunt in de branche of sector waar jouw hart ligt.

Kies nu zelf voor de Coach specialisatie die het beste bij jou past en ga aan de slag met een van onze branche- en beroeps erkende coachopleidingen. Binnen 6 tot 9 maanden doorloop je een training, met individueel online begeleidingstraject, bouw je een portfolio op, en ben je aan de slag met je specialisatie. Je kunt dit doen vanuit je eigen bedrijf (opstarten) of als voorbereiding op een ontwikkelingsstap binnen de organisatie of de arbeidsmarkt waarin je werkt of wilt werken.

Je specialiseren als professionele coach, waarom juist nu?

Het zijn uitdagende tijden. Veel is in beweging en het lijkt dat we in sneltreinvaart een nieuwe standaard in werken en samenwerken krijgen. Dit stelt mensen en organisaties voor vele uitdagingen. Meer dan ooit zullen professionele en gespecialiseerde coaches en begeleiders nodig zijn om de effecten van deze grote veranderingen te begeleiden in teams, organisaties en zeker ook in mensen. De (zelfstandige) Coach-Specialist kan nu zijn plaats innemen.   

Werken vanuit je eigen praktijk?

Als zelfstandige Coach met een specialisatie kun je vanuit je eigen bedrijf een grote impact maken. Voor ondernemende coaches en adviseurs die ervan dromen om met hun eigen coachspecialisatie en uniek dienstenpakket de economie of hun niche markt beter te maken, hebben wij de opleiding Ondernemende Coach / Adviseur ontwikkeld. Je volgt hierin een Coachopleiding in combinatie met een leermodule Ondernemerschap inclusief begeleiding. Zo zet je met gemak je eigen coachpraktijk op en kunt snel met een je unieke dienstenpakket (incl. salesfunnel en verdienmodel) aan de slag! 

Kies de Korte Beroepscoach opleiding voor je eigen specialisatie:

  • Professioneel Coach
  • Coach-Specialist
  • Ondernemende Coach / Adviseur + Eigen Praktijk
  • Sales Coach
  • Loopbaan Coach + Eigen Praktijk

 

Voor wie:

Voor carrièreswitchers en carrièremakers die zich vanuit hun eigen kennisgebied en met een kortlopend begeleidingstraject willen specialiseren en of verzelfstandigen.

Deze kortlopende erkende Beroeps-Coachopleidingen zijn uitermate geschikt voor mensen die al ruime werkervaring hebben, of afgestudeerd zijn op een bepaald vakgebied zoals: HR – Financieel – Sales & Marketing – Organisatie advies & Consultancy – of als Coach – begeleider – trainer werkzaam zijn binnen teams en organisaties.

Omscholing en re-integratie:

Wij zijn erkend scholingspartner van de UWV. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw opleiding ( volledig ) vergoed te krijgen door de UWV.

Interesse? Download hieronder de gratis infobrochure(s)

van de opleiding van je keuze