Eigen bedrijf starten als coach of adviseur?

Proefrit in jouw (droom) Coachbedrijf

Droom – Test – Stel Bij – Test Opnieuw

Yes? Start je droombedrijf!

Maak een proefrit in je het coachingsbedrijf van je dromen

En ontdek of dit is wat je het allerliefste zou willen!

6 weken vrijblijvend testrijden, onderzoeken, bijstellen, je ideeën van alle kanten bekijken, sparren, genieten en pas als jij helemaal zeker bent, maak je een vliegende start.

Droom jij ervan vanuit je eigen Coachbedrijf te werken, om jouw eigen klanten te bedienen met jouw werkwijze en dienstenaanbod? Of heb je zelfs al een plan wat je wilt gaan doen?

Dat is mooi! maar voor heel veel mensen is het nog steeds een (te) grote stap om de oude zekerheden en vertrouwdheden van een vaste baan achter zich te laten. Wat als het toch niet lukt? Wie zit er eigenlijk te wachten op mijn werkwijze, producten en diensten? Als het niet lukt, kan ik dan nog terug naar de zekerheid van mijn vaste baan? Kan ik vanuit mijn eigen bedrijf eigenlijk wel (snel) genoeg voldoende geld verdienen om mijn gezin en de lasten te kunnen betalen?

Op zich prima vragen. Er zijn al veel zelfstandige coaches en adviseurs en niet iedereen is even succesvol.
Tijdens de trainingen krijg je antwoord op al je vragen en werk je business idee zoveel mogelijk uit.

Samen met ons en een toegewijde groep ondernemende coaches ga je 6 weken lang proefdraaien met je droombedrijf. Er is geen verplichting om je bedrijf in of na die 6 weken op te zetten. Dat doe je alleen wanneer je er echt klaar voor bent.

“Een proefrit in jouw droombedrijf is dé allerbeste manier om zelf te ondervinden of een eigen coachbedrijf bij je past én of je er een succes van kan maken!”

Wat wij je bieden:

  • Live trainingsdag op locatie;
  • Heerlijke gezonde lunch;
  • Eigen online leeromgeving met persoonlijk leerdossier en feedback van een gecertificeerde businesscoach;
  • Persoonlijke praktijkopdracht: Je droombedrijf als succescasus;
  • Toegang tot een besloten werkgroep met andere ondernemende coaches die net als jij werken aan het bedrijf van hun dromen. Dit betekent op niveau sparren, klankborden en successen delen.
  • Wekelijkse online themasessies met de trainer van je werkgroep;
  • Eén-op-één review van je praktijkopdracht met feedback en concrete aanbevelingen voor de volgende naar het bedrijf van je dromen;
  • Certificaatuitreiking.
Datamuur

Voor wie?

Voor iedereen die ervan droomt om een eigen Coach- of Adviesbedrijf te beginnen, en graag eerst nog onder begeleiding van een ervaren businesscoach meer wil onderzoeken, uittesten en sparren met andere ondernemende coaches in spé, die ook een droom hebben om voor ‘zichzelf’ te beginnen. En voor degene die in een korte tijd hun plannen willen vervolmaken om zodoende met een vliegende start te kunnen beginnen wanneer ze willen.

Vereiste vooropleiding: nvt.

Certificaat:

Je ontvangt een bewijs van deelname wanneer je alle bijeenkomsten aanwezig bent en je de praktijkopdracht succesvol hebt afgerond.

 

Wanneer:

Training start (keuze) per augustus, follow- up groepsmomenten, start telkens 1 maand na de trainingsdag.

0   10 augustus
0   13 oktober

 

  • Minimaal 6 deelnemers, maximaal 20 deelnemers per training. Als de training is volgeboekt krijg je een nieuwe datum aangeboden.

Waar

De live trainingsmomenten vinden plaats in onze trainingsruimte te Den Bosch, of een nader te bepalen locatie in de buurt van Den Bosch.

 

Kosten Training

€ 1.000,-