MASTERCLASS PROFESSIONEEL COACHEN & LEIDERSCHAP

Persoonlijke en zakelijke groei in 6 inspirerende dagen

Basisopleiding met Europees Coachdiploma

In 6 inspirerende dagen maak jij kennis met de powertools en kracht van professionele coaching. Je leert van de beste praktijkdocenten en bent klaar om coaching direct in te zetten binnen de eigen omgeving. Sluit de opleiding af met een Europees erkend Coachdiploma. De hoogste standaard in ‘good coaching practise’ en NOBCO geaccrediteerd.

Start elke 3 maanden

Den Bosch, Eindhoven en Utrecht

Zes inspirerende dagen

Professioneel Coachen & Leiderschap

Wil jij de volgende stap zetten in de coaching en begeleiding van anderen, met als doel hen te laten excelleren? Als professioneel coach en leider ben jij in staat om medewerkers, teams en cliënten aan te sturen, waarbij je stuurt op concrete doelen en resultaten. Mogelijk wil je eerst een stap terug doen, en jezelf ontwikkelen in het vak coaching. Binnen de zesdaagse masterclass Professioneel Coachen & Leiderschap ontwikkel jij jezelf binnen de beoogde professie. Dat kan zelfs InCompany, op basis van organisatie- en teamdoelstellingen.

Groepslessen en besloten werkgroepen. Volg je eigen ontwikkeling binnen het eigen online portal, met ondersteuning door een eigen coach.

Een stevige basis voor coaching

Op succesvolle wijze de effectiviteit van jouw team verbeteren? Als coach kan je gebruikmaken van verschillende powertools, technieken en instrumenten die beweging in gang zetten. En omdat je als coach verschillende situaties tegenkomt, ontdek je gedurende de masterclass onder meer hoe contact te leggen met nieuwe mensen, om te gaan met tegenslagen en lastige situaties het hoofd te bieden. Een intensieve en inspirerende zesdaagse masterclass waar alle vakinhoudelijke aspecten van coaching worden aangeleerd en vorm krijgen.

De rol van een coach

Naast de opleiding tot professioneel coach en leider, richten we ons ook op jou als persoon. Wie ben je, wat is je persoonlijkheid, waar liggen je kwaliteiten en wat zijn je valkuilen? Deze aspecten vertellen iets over je leiderschapsrol en hoe deze in de praktijk tot stand komen. Hoe reageer objectief en rationeel op losstaande situaties, en waar kan je als coach tegenaan lopen? Jouw persoonlijke- en beroepsontwikkeling gaan hand-in-hand tijdens de masterclass Professioneel Coachen & Leiderschap.

Doelgroep

De zesdaagse masterclass Professioneel Coachen & Leiderschap is intensief, compact en alles omvattend. Wie hiervoor in aanmerking komen? Managers, leidinggevenden, teamleiders, coaches, trainers, projectleiders, personeel- en financieel adviseurs, arbeidsdeskundigen, specialisten, zakelijk dienstverleners, of consultants die medewerkers, teams of cliënten begeleiden of aansturen. Beroepsgroepen die in hun dagelijkse werkzaamheden te maken krijgen met teams of cliënten, en waarbij groei en efficiency een belangrijke factor spelen. Dit is de opleiding voor ondernemend en werkend Nederland.

Groeien in professionele coaching en leiderschap

De opleiding Professioneel Coach & Leiderschap richt zich primair op persoonlijke- en beroepsontwikkeling. Binnen de persoonlijke ontwikkeling word je deskundig begeleid bij het behalen van jouw leerdoelen. Je ontvangt begeleiding door een professionele beroepscoach, in lijn met een basis mindset en toolkit die je jezelf eigen gaat maken. Tot slot ga je aan de slag met de opbouw van een professioneel Coachportfolio. Hierbij volgen we de richtlijnen van de beroepscoach, conform de EMCC Europese standaard.

Meer weten?

Download dan onze brochure met uitgebreide informatie over de Masterclass Professioneel Coachen & Leiderschap. Binnen 6 tot 9 maanden geslaagd voor de vakopleiding met Europese Certificatie en Erkenning door NOBCO/EMCC. Start jij vandaag nog?

Interesse in deze opleiding?

Vul hieronder het formulier in en download de GRATIS brochure!

Aanvragen brochure Masterclass Professioneel Coachen & Leiderschap