Ben jij toe aan een volgende stap in de Kinderopvang?

Word Pedagogisch Coach / Beleidsmedewerker.

Nu ook mogelijk met STAP-budget: tot € 1.000 subsidie!

Meer weten?

Doe mee op woensdag 22 juni 2022 van 19.00 tot 20.00 uur aan de online informatieavond Pedagogisch Coach

Kom meer te weten wat deze branche-erkende opleiding jou en je kinderopvang gaat opleveren

en over de mogelijkheden met STAP-subsidie.

Ben je op zoek naar branche-erkende scholing om je te kwalificeren als Pedagogisch Beleidsmedewerker?

Of heb je Aanvullend bewijs nodig om je met jouw vooropleiding te kwalificeren als Pedagogisch medewerker in de dagopvang, peuteropvang en/of BSO?

Met de Online leermodule Pedagogiek 0-13 jaar leer en ga aan de slag om de pedagogische kwaliteit in je (toekomstige) kinderopvangorganisatie verder te verbeteren met online begeleiding en coaching van ons. 

Zo groei jij en ook je kinderopvang!

Pedagogisch Coach opleidingen

Onze branche-erkende opleidingen zijn praktijkgericht waarbij je werkt aan je persoonlijke en beroepsleerdoelen. Hiermee kun je je kwalificeren voor de functie Pedagogisch Coach / Beleidsmedewerker

Verander- en verbetertrajecten

Duurzaam je organisatie en/of je team(s) veranderen naar beter? Wil je een transitie naar zelfsturende teams of lerende organisaties? Wij denken graag met je mee voor een passend incompany traject. Neem vrijblijvend contact op.

Blijvend leren en ontwikkelen

Samen leren met en van elkaar! Wij helpen je verder te groeien met onze workshops, themabijeenkomsten, (online) intervisie,  besloten werkgroepen en in onze community. Wil je meer weten? Wij vertellen je graag meer.

 

Wil je weten of je vooropleiding kwalificeert voor de functie Pedagogisch Coach / Beleidsmedewerker?

Doe gratis onze Opleidingscheck!

Waarom MCI© Groeien in de Kinderopvang?

Leer en werk vanuit je eigen praktijk en je eigen leerdoelen

 

Ruim 18 jaar ervaring in gecertificeerde coachopleidingen!

Persoonlijke (studie)begeleiding en coaching met 24/7 online leeromgeving

Voor duurzame resultaten die medewerkers, teams en de organisatie laten groeien

 

Toekomstgericht opbouwen van je eigen coachportfolio

 

Samen blijvend leren met en van elkaar, intervisie en groeiontwikkeling

Over Ons

MCI® Groeien in de Kinderopvang biedt kinderopvangorganisaties deskundige begeleiding en ondersteuning bij het ‘groeien en veranderen naar beter’. Wij faciliteren zowel bedrijfsontwikkeling, succesvolle samenwerking als ook de professionele beroepsontwikkeling van medewerkers. Het is onze overtuiging dat als de organisatie, het team en de medewerkers groeien en succesvol samenwerken, de kinderen die aan je zijn toevertrouwd zich het beste kunnen ontwikkelen en optimaal kunnen groeien in de kinderopvang. Daar zit onze kracht, kwaliteit en passie.

Wij creëren voor en met onze klanten duurzame groei en kwaliteitsverbetering. Dit doen wij door de unieke kracht en kwaliteit van de organisatie én medewerkers te ontwikkelen, optimaal te stimuleren en naar een duurzaam hoger niveau te tillen. Zo neemt naast het bedrijfsresultaat ook het samenwerkingsplezier en bereidheid om met elkaar te leren en te excelleren verder toe. Om deze positieve beweging duurzaam in gang te zetten, stellen wij je graag onze jarenlange expertise en dienstenaanbod beschikbaar op het gebied van coaching en verandermanagement, werkend leren en onze kennis van de kinderopvangbranche.

Onze Organisatie

MCI® Groeien in de Kinderopvang maakt gebruik van de jarenlange expertise en kennis van onze moederorganisatie Mastercoaching International®. Een training-, advies- en coachingsbureau die al meer dan 18 jaar Europees gecertificeerde coachopleidingen ( NOBCO/EMCC ) en zakelijke maatwerkoplossingen biedt bij verander- en transitietrajecten in organisaties. En ook ondernemersopleidingen en business support voor ondernemend en werkend Nederland.

Groeien en veranderen naar beter!

©2022  MCI® Groeien in de Kinderopvang | Australiëlaan 8a, 5232 BB Den Bosch | info@groeienindekinderopvang | 085 – 130 68 28