Ben jij toe aan een volgende stap in de kinderopvang?

Volg dan nu één van onze branche-erkende opleidingen.

Opleiding Pedagogisch Coach

Online variant (€1.597,-)

Combi-opleiding Pedagogisch Coach & Beleidsmedewerker

Online (€2.170,-)

De branche-erkende opleiding Pedagogisch Coach in de Kinderopvang bestaat uit de leermodule Coaching.

Deze leermodule wordt in online groepsverband gegeven onder begeleiding van een ervaren trainer/coach.

Om het leren met en van elkaar te stimuleren is er een besloten (online) werk- en supportgroep.

Daarnaast ontvang je gedurende de gehele opleiding persoonlijke studiebegeleiding.

 

De branche-erkende combi-opleiding Pedagogisch Coach in de Kinderopvang bestaat uit de leermodule Coaching en de online leermodule Pedagogiek 0-13 jaar.

De leermodule Coaching wordt in groepsverband gegeven onder begeleiding van een ervaren trainer/coach. Voor de online leermodule Pedagogiek 0-13 jaar volg je een individueel online lesprogramma.

Om het leren met en van elkaar te stimuleren is er een besloten (online) werk- en supportgroep. Daarnaast ontvang je gedurende de gehele opleiding persoonlijke studiebegeleiding.

Start data: 20 maart, 22 mei, 11 september 2024

Meld je hieronder aan.

Start data: 20 maart, 22 mei, 11 september 2024

Meld je hieronder aan.

Leermodule Pedagogiek: aanvullend bewijs, voor Pedagogisch medewerkers

Online (€1.000,-)

Wil je je kwalificeren met Aanvullend bewijs als Pedagogisch medewerker in de dagopvang, peuteropvang en/of BSO?

Met de praktijkgerichte branche-erkende Online Leermodule Pedagogiek 0-13 jaar kun je je snel kwalificeren en leer je meer over pedagogiek en pedagogisch beleid met als doel hoe je de pedagogische kwaliteit in je kinderopvang verder kunt verbeteren en borgen.

Je gaat hierbij zelfstandig online met de leerstof aan de slag wanneer het jou uitkomt met persoonlijke online begeleiding door je eigen MCI® Coach.

Leermodule Pedagogiek; voor Beleidsmedewerkers

Online (€1.000,-)

Wil je je kwalificeren met Aanvullend bewijs als Pedagogisch Beleidsmedewerker in de dagopvang, peuteropvang en/of BSO?

Met de praktijkgerichte branche-erkende Online Leermodule Pedagogiek 0-13 jaar kun je je snel kwalificeren en leer je meer over pedagogiek en pedagogisch beleid met als doel hoe je de pedagogische kwaliteit in je kinderopvang verder kunt verbeteren en borgen.

Je gaat hierbij zelfstandig online met de leerstof aan de slag wanneer het jou uitkomt met persoonlijke online begeleiding door je eigen MCI® Coach.

Inhouse trajecten

Op aanvraag

In een persoonlijk gesprek geven we u graag meer informatie over maatwerkoplossingen voor uw organisatie.

Neem contact met ons op via info@groeienindekinderopvang.nl

Betaald je werkgever en wil je schriftelijk aanmelden? Je plaats is in dat geval pas definitief gereserveerd zodra de aanmelding ontvangen en de factuur betaald is. Klik hier voor het aanmeldingsformulier en mail deze ingevuld naar: info@groeienindekinderopvang.nl.

Waarom MCI® Groeien in de Kinderopvang?

Leer en werk vanuit je eigen praktijk en je eigen leerdoelen

 

Ruim 19 jaar ervaring in gecertificeerde coachopleidingen!

Persoonlijke (studie)begeleiding en coaching met 24/7 online leeromgeving

Voor duurzame resultaten die medewerkers, teams en de organisatie laten groeien

 

Toekomstgericht opbouwen van je eigen coachportfolio

 

Samen blijvend leren met en van elkaar, intervisie en groeiontwikkeling

Wil je onze brochure ontvangen?

Vul hieronder het formulier in en download de GRATIS brochure!

Over Ons

MCI® Groeien in de Kinderopvang biedt kinderopvangorganisaties deskundige begeleiding en ondersteuning bij het ‘groeien en veranderen naar beter’. Wij faciliteren zowel bedrijfsontwikkeling, succesvolle samenwerking als ook de professionele beroepsontwikkeling van medewerkers. Het is onze overtuiging dat als de organisatie, het team en de medewerkers groeien en succesvol samenwerken, de kinderen die aan je zijn toevertrouwd zich het beste kunnen ontwikkelen en optimaal kunnen groeien in de kinderopvang. Daar zit onze kracht, kwaliteit en passie.

Wij creëren voor en met onze klanten duurzame groei en kwaliteitsverbetering. Dit doen wij door de unieke kracht en kwaliteit van de organisatie én medewerkers te ontwikkelen, optimaal te stimuleren en naar een duurzaam hoger niveau te tillen. Zo neemt naast het bedrijfsresultaat ook het samenwerkingsplezier en bereidheid om met elkaar te leren en te excelleren verder toe. Om deze positieve beweging duurzaam in gang te zetten, stellen wij je graag onze jarenlange expertise en dienstenaanbod beschikbaar op het gebied van coaching en verandermanagement, werkend leren en onze kennis van de kinderopvangbranche.

Onze Organisatie

MCI® Groeien in de Kinderopvang maakt gebruik van de jarenlange expertise en kennis van onze moederorganisatie Mastercoaching International®. Een training-, advies- en coachingsbureau die al meer dan 19 jaar Europees gecertificeerde coachopleidingen ( NOBCO/EMCC ) en zakelijke maatwerkoplossingen biedt bij verander- en transitietrajecten in organisaties. En ook ondernemersopleidingen en business support voor ondernemend en werkend Nederland.

Groeien en veranderen naar beter!

©2023  MCI® Groeien in de Kinderopvang | Australiëlaan 8a, 5232 BB Den Bosch | info@groeienindekinderopvang | 085 – 130 68 28