Ben jij toe aan een volgende STAP in de Kinderopvang?

Volg dan nu tijdelijk GRATIS een van onze

branche-erkende opleidingen met STAP-budget!

Meld je vóór 1 juli 2023 aan!

 (vol = vol)

Kwalificeer je als Pedagogisch Coach

in de Kinderopvang

Ontwikkel je verder in de kinderopvang met onze branche-erkende opleiding Pedagogisch Coach tijdelijk met STAP-budget GRATIS te volgen. Doe mee en meld je zonder risico vóór 1 juli 2023 aan!

Online groep Pedagogisch Coach, start 13 september 2023

👉 Klik hier om je GRATIS aan te melden met STAP-budget >
Of ga voor de combi-opleiding Pedagogisch Coach/Beleidsmedewerker met €500 bijbetaling na toekenning:
👉 Klik hier om je met STAP-budget aan te melden voor de combi-opleiding >

Online groep Pedagogisch Coach, start 29 november 2023

👉 Klik hier om je GRATIS aan te melden met STAP-budget >
Of ga voor de combi-opleiding Pedagogisch Coach/Beleidsmedewerker met €500 bijbetaling na toekenning:
👉 Klik hier om je met STAP-budget aan te melden voor de combi-opleiding >

Eerst meer weten? Download dan de brochure

Kwalificeer je met Aanvullend Bewijs

als Pedagogisch Medewerker

Heb je Aanvullend bewijs nodig om je met jouw vooropleiding te kwalificeren als Pedagogisch medewerker in de dagopvang, peuteropvang en/of BSO?

Met de branche-erkende online leermodule Pedagogiek 0-13 jaar leer en ga aan de slag om de pedagogische kwaliteit in je (toekomstige) kinderopvangorganisatie verder te verbeteren met online begeleiding en coaching van ons. Zo groei jij en ook je kinderopvang!

Doe GRATIS mee en meld je zonder risico vóór 1 juli 2023 aan!

Online leermodule Pedagogiek 0-13 jaar

👉 Klik hier om je GRATIS aan te melden met STAP-budget >

Eerst meer weten? Download dan de brochure

Pedagogisch Coach opleidingen

Onze branche-erkende opleidingen zijn praktijkgericht waarbij je werkt aan je persoonlijke en beroepsleerdoelen. Hiermee kun je je kwalificeren voor de functie Pedagogisch Coach / Beleidsmedewerker

Verander- en verbetertrajecten

Duurzaam je organisatie en/of je team(s) veranderen naar beter? Wil je een transitie naar zelfsturende teams of lerende organisaties? Wij denken graag met je mee voor een passend incompany traject. Neem vrijblijvend contact op.

Blijvend leren en ontwikkelen

Samen leren met en van elkaar! Wij helpen je verder te groeien met onze workshops, themabijeenkomsten, (online) intervisie,  besloten werkgroepen en in onze community. Wil je meer weten? Wij vertellen je graag meer.

 

Waarom MCI® Groeien in de Kinderopvang?

Leer en werk vanuit je eigen praktijk en je eigen leerdoelen

 

Ruim 19 jaar ervaring in gecertificeerde coachopleidingen!

Persoonlijke (studie)begeleiding en coaching met 24/7 online leeromgeving

Voor duurzame resultaten die medewerkers, teams en de organisatie laten groeien

 

Toekomstgericht opbouwen van je eigen coachportfolio

 

Samen blijvend leren met en van elkaar, intervisie en groeiontwikkeling

Over Ons

MCI® Groeien in de Kinderopvang biedt kinderopvangorganisaties deskundige begeleiding en ondersteuning bij het ‘groeien en veranderen naar beter’. Wij faciliteren zowel bedrijfsontwikkeling, succesvolle samenwerking als ook de professionele beroepsontwikkeling van medewerkers. Het is onze overtuiging dat als de organisatie, het team en de medewerkers groeien en succesvol samenwerken, de kinderen die aan je zijn toevertrouwd zich het beste kunnen ontwikkelen en optimaal kunnen groeien in de kinderopvang. Daar zit onze kracht, kwaliteit en passie.

Wij creëren voor en met onze klanten duurzame groei en kwaliteitsverbetering. Dit doen wij door de unieke kracht en kwaliteit van de organisatie én medewerkers te ontwikkelen, optimaal te stimuleren en naar een duurzaam hoger niveau te tillen. Zo neemt naast het bedrijfsresultaat ook het samenwerkingsplezier en bereidheid om met elkaar te leren en te excelleren verder toe. Om deze positieve beweging duurzaam in gang te zetten, stellen wij je graag onze jarenlange expertise en dienstenaanbod beschikbaar op het gebied van coaching en verandermanagement, werkend leren en onze kennis van de kinderopvangbranche.

Onze Organisatie

MCI® Groeien in de Kinderopvang maakt gebruik van de jarenlange expertise en kennis van onze moederorganisatie Mastercoaching International®. Een training-, advies- en coachingsbureau die al meer dan 19 jaar Europees gecertificeerde coachopleidingen ( NOBCO/EMCC ) en zakelijke maatwerkoplossingen biedt bij verander- en transitietrajecten in organisaties. En ook ondernemersopleidingen en business support voor ondernemend en werkend Nederland.

Groeien en veranderen naar beter!

©2023  MCI® Groeien in de Kinderopvang | Australiëlaan 8a, 5232 BB Den Bosch | info@groeienindekinderopvang | 085 – 130 68 28