Gratis online Masterclass:

Passie én Poen in je Coach / Advies Praktijk

De 4 succesfactoren van de MCI® (Business) Coach / Adviseur

Is het mogelijk om als zelfstandige Coach / Adviseur een stabiel inkomen te verdienen met wat jij het liefste doet?

Ja, dat is absoluut mogelijk! En als jij niets liever doet dan je klanten, je werkgever, of teams te helpen groeien naar hun volgende succesniveau, laat ons jou dan helpen om naar jouw volgende succesniveau te groeien.

In deze gratis online Masterclass leer je hoe je de passie voor jouw vak kunt combineren met een succesvolle eigen Coach / Advies Praktijk.

Denk jij erover om als coach of adviseur (met je eigen praktijk) aan de slag te gaan, maar ben je er niet zeker van of je hier een goed bestaan mee kunt opbouwen? Een terechte vraag tegenwoordig. Er zijn immers al veel mensen in deze markt werkzaam, en niet iedereen is even succesvol.

In deze online Masterclass – gegeven in de vorm van een live webinar – krijg je inzicht en handvaten hoe je als coach of adviseur je passie kunt volgen, EN hiermee een goed inkomen kunt verdienen.

Je leert:

  • waarom juist nu het moment is om als Coach / Adviseur aan de slag te gaan vanuit je eigen praktijk
  • de beginnersfouten van coaches en adviseurs met een eigen Praktijk
  • de 4 levels van waarde toevoegen
  • de 4 succesfactoren van de succesvolle (Business) Coach / Adviseur

Aan de hand van een checklist kun jij je eigen situatie in kaart brengen en na de Masterclass meteen aan de slag met je ontwikkeling!

Voor wie:

Deze online Masterclass is voor coaches, financiële-, HRM- en organisatieadviseurs, teamleiders, trainers, en carrière switchers die zich als (Business) Coach / Adviseur willen ontwikkelen of specialiseren.

Voor Ondernemende Professionals die liefst vanuit een eigen praktijk hun opdrachtgevers helpen groeien naar het gewenste succesniveau!

 

Deelname: GRATIS

Duur: ca. 1 uur inclusief Q & A

Over ons: Mastercoaching International® biedt al 17,5 jaar Beroeps-, Business- en Branche-erkende Coachopleidingen, Business Coaching en Business Support. Wij bieden onze studenten Europees gecertificeerde coachopleidingen, met een online leeromgeving inclusief eigen MCI® Coach, voor het realiseren van persoonlijke-, beroeps- en bedrijfsdoelen, en begeleiden ze bij het opzetten en uitbouwen van hun eigen succesvolle Coach / Advies Praktijk.

Interesse?

Meld je nu GRATIS aan voor deze waardevolle online Masterclass