beroepsCOACH jaaropleiding

NOBCO/EMCC Practitioner

Beroepsopleiding en Persoonlijk Leiderschap ineen!

Vakopleiding en beroepsopleiding ineen, sneller en goedkoper
Wil je je in korte tijd de kracht en tools van het professionele coachvak eigen maken? Wil je daarbij ook als (zelfstandig) beroepscoach gecertificeerd en werkzaam zijn?

Volg dan de BeroepsCoach jaaropleiding van Mastercoaching International®. In een jaar bekwaam je je in de methodieken, mindset en de werkwijze van de beroepscoach. Jouw persoonlijke- en beroepsontwikkeling gaan in deze opleiding hand in hand met de verbetering van resultaten. Dit zorgt voor directe groei van je positie en competentie. Je bouwt daarbij zowel een professionele houding als een professioneel coachportfolio op.

Doelgroep
Deze opleiding is een must voor ervaren coaches, adviseurs, trainers, managers, leidinggevenden en (kennis) specialisten
die zich als (zelfstandig) beroepscoach willen vestigen of specialiseren. Deze opleiding is
uitstekend te combineren met een drukke baan of praktijk.

Na de opleiding:

  • Samenleren: MCI® Coach Clubhouse, doe mee in onze coach community en blijf leren, sparren, intervisie, supervisie, successen delen en netwerken met andere MCI® Coaches.
  • Samenwerken: Werk als MCI® Coach samen binnen opleidingen, sponsor- en zakelijke trajecten van Mastercoaching International®. Vraag naar de
    mogelijkheden.
  • Specialiseren: Ontwikkel je verder als MCI® SeniorCoach of MCI® MasterCoach

Aanmeldvoorwaarden
De beroepscoach jaaropleiding is geschikt voor deelnemers met ten minste HBO werk- en denkniveau, met ervaring in het coachen of begeleiden. Of zelfstandige coaches en professionele begeleiders die hun coaching vaardigheden verder willen ontwikkelen.

Planning

De BeroepsCoach jaaropleiding start diverse keren per jaar. Vraag naar de agenda.

Interesse in deze opleiding?

Vul hieronder het formulier in en download de GRATIS brochure!