STAP-budget 

Scholing & Ontwikkeling

Ben jij op zoek naar een coaching opleiding die je kosteloos kan volgen? Mastercoaching biedt opleidingen aan die worden gedekt door het STAP-budget! Wij zorgen voor de vooraanmelding en begeleiden je in het aanmeldtraject. Bouw een leerdossier op en ontvang feedback van onze erkende coaches. Krijg verdieping en extra coaching die makkelijk aan te vragen is en leer door met erkende trainingen en coachtrajecten. Je loopt geen enkel risico. Alleen wanneer de STAP-subsidie wordt toegekend ontvang je een uitnodiging voor onze trainingen naar keuze. 

 

 

Welke opleidingen kan ik volgen?

Wil jij graag een coaching opleiding volgen en gebruik maken van het STAP-budget? Al onze opleidingen worden (deels) vergoed door de subsidie. Hieronder staan 5 opleidingen die volledig vergoed worden: 

 

  • Groeien met de riemen (lees meer);
  • Training systemisch coachen (lees meer);
  • Pedagogisch coach;
  • Proefrit maken in je droombedrijf (lees meer);
  • Een nieuwe balans in je leven (lees meer). 

Wat kost het?

De bovenstaande opleidingen kunnen kosteloos gevolgd worden door een STAP-budget aan te vragen. Wij zorgen voor de vooraanmelding, en begeleiden jou bij het aanmeldingsproces. Verder zul je de training alleen hoeven volgen mits de STAP subsidie wordt toegekend. Zo loop jij geen risico! 

Stapbudgetafgestudeerde

Wat krijg ik?

Je bouwt een leerdosier met MCI® Coach. Bij iederere training werk je aan je opdracht en ontvang je feedback van onze erkende coaches. Je ontvangt verdieping en extra coaching. Deze kun je aanvragen met behulp van een strippenkaart. Ook na de opleiding zijn verschillende doorleer mogelijkheden beschikbaar met onze erkende trainigen en coachtrajecten.